Άρθρα

Διδακτικές Επισκέψεις 2014-2015

24 Απριλίου 2015

Διδακτική επίσκεψη των μαθητών του Ηλεκτρονικού Τομέα της Β και Γ τάξης (ΒΗ, ΓΗ) πραγματοποιήθηκε στην Σχολή ΣΤΕΦ στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής. 

Υπεύθυνοι καθηγητές: Κουκουράκης Ηλίας, Μήτρογλου Εμμανουήλ

 Η Διδακτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των μαθημάτων: Εισαγωγή στις Επικοινωνίες και στα Υπολογιστικά Συστήματα (Β τάξη) και Δίκτυα Υπολογιστικών Συστημάτων (Γ τάξη). Σκοπός της επίσκεψης είναι οι μαθητές να εφοδιαστούν με  νέες γνώσεις   στην  πράξη με εφαρμογές στα  παραπάνω  αντικείμενα των μαθημάτων τους καθώς και να γνωρίσουν   τις νέες εξελισσόμενες Τεχνολογίες ? Υπηρεσίες Επικοινωνιών   που αναπτύσσει και εφαρμόζει το ΑΤΕΙ Κρήτης ώστε οι μαθητές να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων του τομέα τους και επίσης να περιηγηθούν στα τμήματα της σχολής που έχουν την δυνατότητα οι μαθητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Συγκεκριμένα οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια: Βιοιατρικής Πληροφορικής, Πολυμέσων, Επικοινωνιών και Δικτύων, Software.

Μαθητές και καθηγητές μετά την επίσκεψη ήταν ικανοποιημένοι αφού οι στόχοι της επίσκεψης επιτεύχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τους υπεθύνους του τμήματος

 

Οι Μαθητές και οι Καθηγητές του 3ου ΕΠΑΛ ευχαριστούμε το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής για την φιλοξενία.  

14 Ιανουαρίου 2015

Διδακτική επίσκεψη των μαθητών του Ηλεκτρονικού Τομέα της Β τάξης (ΒΗ) πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΡΜΑΟΣ ΑΕ στα πλαίσια του μαθήματος Εισαγωγή στις Επικοινωνίες και στα Υπολογιστικά Συστήματα. 

Υπεύθυνοι καθηγητές: Κουκουράκης Ηλίας, Μήτρογλου Εμμανουήλ

 

Additional information